Lenspomp sahara 1200 mk2 24V

Voorraadstatus:
Loading
SKU:#
BL370455
Afdrukken Afdrukken
Adviesprijs EUR 132,50 Adviesprijs EUR 132,50 EUR 117,41
Meer informatie
Merk:Attwood
Artikel:Bilgepomp
Eenheid:1st.
Referentie:ATT-5513-7
The new Sahara automatic bilge pump is made of the highest quality components and uses the unique X-air impeller, which can easily discharge air in the pump and hoses. This ensures reliable operation and prevents the pump from running dry.

Easy to install base with mounting pattern that matches other brands of bilge pumps
Suitable for use in fresh and salt water
Heavy duty motor and internal seals, that give extra protection against water intrusion and corrosion
Fitted with a float switch that minimizes unnecessary running of the pump and saves your battery
Supplied with 90° outlets which can be rotated 360° for flexible installation
Non-return valve prevents water from flowing back into the bilge
De vernieuwde Sahara automatische bilgepomp is gemaakt van de hoogste kwaliteit componenten De unieke X-air impeller, zorgt ervoor dat lucht in de pomp en de slangen snel en eenvoudig kan worden afgevoerd voor een betrouwbare werking en voorkomt het drooglopen van de pomp. Gemakkelijk te installeren basis met montage patroon dat overeenkomt met andere merken bilge pompen, Geschikt voor gebruik in zoet- en zout water, Zware kwaliteit motor en interne afdichtingen maken de pompen duurzaam en corrosie bestendig, Voorzien van vlotterschakelaar die het onnodig lopen van de pomp minimaliseert, Meegeleverde 90slang tules zijn 360draaibaar voor flexibele installatie , Terugslagklep voorkomt teruglopen van water in de bilge
Sahara MK2 Bilge pomp
Lenspomp sahara 1200 mk2 24V
Pakketten van 0-20 kg worden verzonden tegen Euro 13,9 met verzendkosten. De maximale grootte is 200cm, grotere pakketten worden genoteerd voor extra vracht. Alle pakketten worden verzonden met track & trace Retouren Voor particuliere klanten bieden wij een 14 dagen volledige terugbetaling beleid. Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail. Het e-mailadres waarmee u uw aankoop wilt annuleren. Je hebt 14 dagen vanaf de datum waarop je hebt aangegeven dat je je aankoop hebt geannuleerd om het pakket naar ons te verzenden / af te leveren. Het recht op teruggave is van toepassing op alle goederen die niet zijn vervaardigd of vervaardigd / aangepast aan de eisen / eisen / specificaties van de klant. Het bovenstaande is van toepassing op verkopen aan particulieren. Er worden geen terugbetalingen gedaan aan de B2B / het bedrijf.